Hockey >>Minor League Hockey

Havoc vinner mot Pensacola

6 februari 2021 – Havoc avslutade sin weekendresa med ytterligare en vinst. Havoc gjorde mål i den första tack vare Sy Nutkevitch och höll sin ledning i slutet av den tredje perioden. Matchen förblev jämn tack vare en fantastisk defensiv insats från Havoc. Max Milosek gjorde en spektakulär insats genom att göra 43 räddningar. I slutet av förlängningen lyckades John Schiavo få in ett mål förbi Ice Flyers målvakt och vinna med 2-1. Havoc återvänder till spel i Knoxville den 12 februari…. Full Story

Mer Southern Professional Hockey League-historier nedan

SPHL meddelar avstängning

6 februari 2021 – HUNTERSVILLE, NC – Southern Professional Hockey League (SPHL) meddelade på lördagen följande avstängning:Birmingham’s Kasey Kulczycki Birmingham’s Kasey Kulczycki har stängts av en match enligt regel 28, Supplementary Discipline, till följd av hans agerande i SPHL Game 32, Huntsville at Birmingham, som spelades fredagen den 5 februari.Kulczycki fick ett stort straff och en matchförseelse enligt regel 58, Butt-ending, vid 17:33 i den tredje perioden.Kulczycki kommer att missa kvällens match mot Macon…. Full story

Målvakten Jake Theut utsedd till månadens spelare i SPHL

Februari 4, 2021 – HUNTERSVILLE, N.C. – Southern Professional Hockey League (SPHL) meddelade idag att målvakten Jake Theut från Macon Mayhem utsågs till månadens spelare i Warrior Hockey/SPHL för december/januari.Theut gjorde 3-0-2, med ett snitt på 1,76 insläppta mål och en räddningsprocent på 0,966 och hjälpte Mayhem till den bästa vinstprocenten (0,667) i SPHL under säsongens första hela månad, trots ett 20-dagars uppehåll mellan matcherna på grund av ligans säkerhetsprotokoll.Washington, MI (3-0-2) leder för närvarande… Full Story

3 februari 2021 – HUNTERSVILLE, NC – Southern Professional Hockey League (SPHL) meddelade på onsdagen följande avstängningar: Birminghams Austin Lotz Birminghams Austin Lotz har stängts av med åtta matcher enligt regel 28, Supplementary Discipline, till följd av hans agerande i match 277, Birmingham mot Pensacola, som spelades fredagen den 29 januari.Lotz fick ett stort straff och spelförseelse enligt regel 61, Slashing, klockan 8:19 i den första perioden.Lotz satt utanför Birminghams match mot Huntsville den 30 januari och kommer att missa matchen…. Full Story