Tästä majorista – hänen toisesta – tuli kuuluisa 18 reiän pudotuspelistä Nicklausin kanssa ja kumikäärmeestä, jonka hän heitti kilpailijaansa.

Trevinolla oli aina lahjoja esiintymiseen – hänet tunnettiin nimellä Merry Mex hänen taukoamattomasta rupattelustaan kentällä.

Mutta eniten puhutti hänen golfinsa sinä kesänä, kun hän voitti US Openin, Canadian Openin ja The Openin 23 päivän aikana.

Muirfieldin taika

Toista kuukautta myöhemmin Trevino oli jälleen Isossa-Britanniassa, mutta tällä kertaa Muirfieldillä.

Ja siellä hänestä tuli ensimmäinen golfari sitten Arnold Palmerin, joka voitti Claret Jugin peräkkäin.

Tämän vuoden 1972 voiton tarina tuli oikeastaan kolmannella kierroksella, kun Trevino repi takayksikön viidellä peräkkäisellä birdiellä 14:stä 18:aan.

Hän löi chippiä ja bunkkeriheittoja huvikseen tuolla viikolla Skotlannissa, ja lopulta paineet kertoivat hänen pelikaverinsa Tony Jacklinin kohdalla viimeisellä kierroksella.Jacklin teki kolmen putin lyönnin sen jälkeen, kun Trevino oli chippannut viheriön ulkopuolelta 17. väylällä – ja tituleerannut itseään samalla ”maailman parhaaksi chippaajaksi” – ja Trevino oli tehnyt sen.

Tämä oli hänen neljäs major-kilpailunsa – toinen Claret Jug – ja se lopetti Nicklausin – joka sijoittui lopulta kakkoseksi – ja hänen toiveensa Grand Slam -kisasta tuona vuonna Mastersin ja US Openin voittojen jälkeen.

More to come

1974 Trevino pidätti jälleen Nicklausin ja voitti US PGA:n ensimmäistä kertaa, ja vuonna 1980 Claret Jug oli taas melkein hänen, kun hän sijoittui toiseksi Tom Watsonin jälkeen.

Mutta näiden kahden tapahtuman välissä Trevinoon iski salama, joka aiheutti kroonisia selkävaivoja ja useita leikkauksia niiden lievittämiseksi.

Mutta hänellä oli vielä viimeistä maagista voimaa jäljellä, kun hän varmisti US PGA:n kruunun vuonna 1984 44-vuotiaana – ja samalla hänestä tuli ensimmäinen mies, joka on lyönyt PGA-turnauksessa kaikki neljä kierrosta 60:ssä.