Hockey >> Minor League Hockey

Havoc Prevail vastaan Pensacola

6. helmikuuta 2021 – Havoc viimeisteli viikonlopun kahden pelin viikonloppureissunsa toisella voitolla. Havoc teki maalin ensimmäisessä erässä Sy Nutkevitchin ansiosta ja piti johtoasemansa pitkälle kolmanteen erään. Peli pysyi tiiviinä Havocin loistavan puolustuspelin ansiosta. Max Milosek esitti upean esityksen keräten 43 torjuntaa. Myöhään jatkoajalla John Schiavo livautti kiekon ohi Ice Flyersin maalivahdin ja vei voiton 2-1. Havoc palaa tositoimiin Knoxvillen vieraana 12.2….. Koko juttu

Lisää Southern Professional Hockey Leaguen juttuja alla

SPHL ilmoittaa pelikiellosta

6. helmikuuta 2021 – HUNTERSVILLE, NC – Southern Professional Hockey League (SPHL) julkisti lauantaina seuraavat pelikiellot:Birminghamin Kasey Kulczycki Birminghamin Kasey Kulczycki on asetettu yhden ottelun pelikieltoon säännön 28, Supplementary Discipline, nojalla hänen toimistaan SPHL:n ottelussa 32, Huntsville – Birmingham, joka pelattiin perjantaina 5. helmikuuta.Kulczyckille tuomittiin säännön 58, Butt-ending, nojalla merkittävä rangaistus ja pelirangaistus ajassa 17:33 kolmannessa erässä.Kulczycki jättää väliin illan ottelun Maconia vastaan….. Koko juttu

Maalivahti Jake Theut nimettiin SPHL:n kuukauden pelaajaksi

4. helmikuuta 2021 – HUNTERSVILLE, N.C. – Eteläinen ammattilaisjääkiekkoliiga (SPHL) ilmoitti tänään, että Macon Mayhemin maalivahti Jake Theut nimettiin Warrior Hockey/SPHL:n kuukauden pelaajaksi joulukuulle/tammikuulle.Theut meni 3-0-2, jossa 1,76 maalia vastaan keskiarvo ja 0,966 pelastaa prosenttiosuus auttaa Mayhem paras voittoprosentti (0,667) SPHL läpi ensimmäisen täyden kuukauden kauden huolimatta 20 päivän tauko välillä pelejä johtuen liigan turvallisuusprotokollien.Washington, MI kotoisin (3-0-2) tällä hetkellä johtaa… Koko juttu

3. helmikuuta 2021 – HUNTERSVILLE, NC – Southern Professional Hockey League (SPHL) ilmoitti keskiviikkona seuraavasta pelikiellosta: Birminghamin Austin Lotz Birminghamin Austin Lotz on pelikiellossa kahdeksan ottelun pelikielto säännön 28, Supplementary Discipline (täydentävä kurinpitomenettely) nojalla perjantaina 29. tammikuuta pelatussa ottelussa 277 Birmingham – Pensacola (Birmingham – Pensacola).Lotzille tuomittiin säännön 61, viiltely, nojalla merkittävä rangaistus ja pelirangaistus ensimmäisen erän ajassa 8:19. Lotz istui pois Birminghamin pelistä Huntsvilleä vastaan 30. tammikuuta ja jättää pelin väliin…. Koko juttu