Lauantai, 27. helmikuuta 2021 – Wilmington, NC – Reittikartta

Huomaa: Tarjolla on virtuaalivaihtoehto, jonka voit juosta milloin tahansa ennen suunniteltua kilpailupäivää. Rekisteröintitiedot ovat alla.

Tänä vuonna 11. kerran järjestettävä NHRMC Wilmington Marathon Madness Marathon & Puolimaraton (joka tunnettiin aiemmin nimellä Wrightsville Beach Marathon & Puolimaraton) vie juoksijat reittiä pitkin, joka kiemurtelee useiden rannikkoyhteisöjen läpi täällä Wrightsville Beachilla. 2020 kilpailu peruttiin COVID-19-pandemian puhkeamisen vuoksi, Se on yksi Pohjois-Carolinan rannikon lomakohteista, jossa on runsaasti golf-, tennis-, ostos- ja ruokailumahdollisuuksia ja joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä läheisestä Wilmingtonista.C.

Kummallakin maratonilla on sama lähtöpaikka Wrightsville Beachin Salisbury Streetillä, josta avautuu näkymä Pohjois-Carolinan mantereen ja Atlantin valtameren väliin jäävän rannikkoväylän rauhallisille vesille.

Sieltä juoksijat seuraavat pisteestä pisteeseen kulkevaa reittiä, joka vie heidät alueen halutuimpien asuinalueiden, erityisesti Landfall-nimisen yhteisön, läpi aina Wilmingtonin läheisessä keskustassa sijaitsevaan maaliin asti.

Salisbury Streetillä sijaitsevasta lähdöstä juoksijat seuraavat reittiä länteen kohti mantereen rantaa ja yhtyvät Causeway Drivelle, jossa juoksijat ylittävät sillan sillan yli patoväylän yli ja jatkavat matkaansa mantereelle. Sieltä he seuraavat Eastwood Roadia, kun reitti kääntyy valtatielle 74. Juoksijat seuraavat tätä tietä suurimman osan radan loppuosasta, ennen kuin he kääntyvät Wilmingtonin keskustaan.

Tuuri osa radasta on nopeaa ja tasaista, ja korkeus nousee korkeimmillaan 60 jalkaa merenpinnan yläpuolelle, mikä tekee tästä puolimaratonista hyvän valinnan juoksijoille, jotka haluavat tehdä henkilökohtaisia ennätyksiä.

Vuonna 2016 yli 2300 juoksijaa ylitti maaliviivan täydellä maratonilla ja puolimaratonilla yhteensä, mukaan lukien hieman yli 1800 maaliin juoksijaa puolimaratonilla.

Wrightsville Beach, N.C., kuvattuna vuonna 2007. (Kuva: Brian Leon/flickr)

Kilpailun sää & Ilmasto

Wrightsville Beach sijaitsee eteläisen Pohjois-Carolinan rannikolla, noin 15 kilometrin päässä Wilmingtonista kauempana sisämaassa, Wrightsville Beachilla vallitsee tyypillisesti lopputalvella leuto tai kohtuullisen viileä ja toisinaan myös kylmähkö sää, ja sää on yleensä kuivempi kuin kesällä. Helmikuussa lämpötilat vaihtelevat keskimäärin 38°F:n ja 60°F:n välillä, ja sademäärät ovat keskimäärin hieman yli 3,7 tuumaa kuukauden aikana.

Kilpailupäivänä (27.2.) keskilämpötila on 40°F ja keskilämpötila 62°F.