Hvis du nogensinde har løbet et løb, ved du, at ud over følelsen af at have nået målet, ved du også, at du kan få et skinnende trofæ eller en medalje med hjem for et godt stykke arbejde.

Virtuelt løb, også kendt som virtuelt løb, giver dig endnu en chance for at føje til din trofæhylde. Populariteten for virtuel løb er stigende af flere grunde – fleksibilitet, en måde at give tilbage til velgørenhed, frihed til at vælge det løb, du ønsker og meget mere – men en af de største grunde, vi har set, er, fordi du får mulighed for at samle forskellige typer medaljer.

På Virtual Run Challenge er vi stolte af at tilbyde dig medaljer til slutløbere af høj kvalitet og smukke halsbånd, der fremhæver medaljedesignet. Vi tilbyder også medaljeholdere til at installere i dit hjem.

Vores finisher medaljeophæng er perfekt til at vise disse mindeværdige ting, og til at hjælpe dig med at huske de kære minder, der følger med dem.

Hvad er et Virtual Run?

Virtuelle løb er løb, der kan gennemføres fra hvor som helst i verden, de kan hjælpe dig med at opfylde dine løbemål, give tilbage til velgørenhed, vinde finishermedaljer, og kan endda være en sjov fællesskabs- eller firmabegivenhed.

Virtuel løb er en fantastisk måde at dyrke motion, tabe sig, komme i form eller bare have det sjovt på, og denne dynamiske aktivitet giver dig også en ny måde at samle venner, familie eller kolleger til en gruppeaktivitet på din egen tid, uanset dit niveau.

Den utrolige fleksibilitet ved virtuel løb giver dig mulighed for at sammensætte det efter dine behov med en række forskellige distancer og typer, eller du kan endda deltage sammen med folk fra hele verden i et udpeget løb. Nogle af de bedste virtuelle løb omfatter virtuelle løb på 5 km, virtuelle løb på 10 km, virtuelle halvmaratonløb, traditionelle løb, sjove løb og virtuelle løbeudfordringer.

Vores virtuelle løbeevents tilbyder dig en ny måde at engagere dig i løb, give noget tilbage til velgørenhedsorganisationer, have det sjovt og vinde fantastiske medaljer.

Medaljer mindes en præstation

Vi ved, at medaljer ikke er den eneste grund til, at du løber, men de betyder meget mere end blot at afslutte et løb. De kan være et minde om, hvornår du nåede det store mål, eller hvornår du havde en livsændrende oplevelse, men uanset årsagen er det den perfekte måde at fejre din bedrift med en medalje på for at mindes en begivenhed.

Medaljer er en ikonisk tradition, der er blevet fejret i mange år. De har været en del af konkurrencer siden de første olympiske lege i 1896 i Europa, og de fandt vej til USA for at blive mere almindeligt anvendt i 1970’erne.

Hvorfor samle medaljer?

Mange virtuelle løbere elsker at samle så mange medaljer, som de kan, og det med rette. Det er sjovt at være en del af noget, der er større end dig selv, og det kan give dig en dybfølt følelse af at have opnået noget.

De mange forskellige dygtigt udformede løbsmedaljer, som The Virtual Run Challenge tilbyder, giver løbere i alle aldre og på alle niveauer noget at stræbe efter før løbet og noget at værdsætte, når de har gennemført det.

Nogle løbere beskriver det som et æresmærke og en måde både at fejre den opnåede målopfyldelse og huske al den indsats, det har krævet at forberede sig. Hver medalje er endnu en chance for dit fremtidige jeg til at vække minder og bringe dig tilbage til den tid i dit liv, hvor du løb det pågældende løb.

Alle Virtual Run Challenge-løb leveres med medaljer, hvilket betyder, at hver gang du løber med os, vil du modtage en medalje for din dedikation og dit hårde arbejde. Nogle af vores mindemedaljer omfatter endda fotoholdere, så du kan ære et familiemedlem under dit løb eller placere et foto indeni, når du krydser målstregen.

Hyppige virtuelle løb med medaljer omfatter:

Virtuelle 5k-løb med medaljer

Vores mest populære valg er 5k-løbet, som er 3,1 miles langt. Denne kortere distance gør det nemmere at fylde op med sjove medaljer til din samling.

Virtuelle 10k-løb med medaljer

Et 10k-løb er på 6,2 miles, hvilket er perfekt for dig, hvis du ønsker lidt ekstra udfordring. De fleste af vores løb omfatter en 10k-mulighed sammen med 5k-løbet.

Halvmaratonløb med medaljer

Hvis du er klar til et skridt op fra et 10k-løb, er halvmaratonløb perfekt med en distance på 13,1 miles.

Traditionelle løb med medaljer

Disse løb varierer i længde og er oprettet for at støtte bestemte formål, f.eks. familier til veteraner, mindeløb eller for at ære dem, der tjener, som f.eks. brandmænd. Virtuelle løb for velgørenhed er en fantastisk måde at give noget tilbage, samtidig med at du når dit mål!

Sjovt løb med medaljer

Disse sjove og spændende løb giver dig mulighed for at klæde dig ud, gennemføre løbet på din egen tid og vinde medaljer med temaer og andet udstyr, f.eks. T-shirts, hatte, nøgleringe, lanyards og meget mere. Nogle af disse omfatter vores Unicorn Run eller Holiday Runs, såsom Shamrocks & Shenanigans Virtual Race

Virtual Run Challenges med medaljer

Udfordringer oprettes for at nå et mål som et fællesskab, såsom vores årlige Earth Day Run Event, Earth Day 24,901 Mile Challenge, hvor løbere går sammen fra hele verden for i fællesskab at løbe 24,901 miles omkredsen af Jorden.

Klik her for at tilmelde dig nu til EARTH DAY 24,901 MILE CHALLENGE

Hvordan starter jeg med at løbe virtuelt og samler min første medalje?

Vi udgiver hele tiden nye løb og medaljer, så tilmeld dig vores e-mail-liste for at være den første til at finde ud af hvilken slags og tilføje dem til din samling. Når du tilmelder dig vores e-mail-liste, vil du også være den første til at få besked om nye løb og udfordringer.

Når du har tilmeldt dig, er det eneste, du skal gøre, at snøre dine løbesko, vælge dit tempo og krydse målstregen!

Vi håber, at du er med os i dette super-sjove og fantastiske nye aspekt af løb og bliver en del af fremtidens løb!