Hockey >>Minor League Hockey

Havoc sejrer mod Pensacola

6. februar 2021 – Havoc afsluttede deres weekendtur på to kampe med endnu en sejr. Havoc scorede i den første takket være Sy Nutkevitch og holdt fast i deres føring sent i tredje periode. Kampen forblev tæt takket være en fantastisk defensiv indsats fra Havoc. Max Milosek leverede en spektakulær præstation med hele 43 redninger. Sidst i overtiden sneg John Schiavo sig forbi Ice Flyers’ målmand og vandt 2-1. Havoc vender tilbage til kampen i Knoxville den 12. februar…. Full Story

Mere Southern Professional Hockey League-historier nedenfor

SPHL annoncerer suspension

6. februar 2021 – HUNTERSVILLE, NC – Southern Professional Hockey League (SPHL) annoncerede lørdag følgende suspensioner:Birmingham’s Kasey Kulczycki Birmingham’s Kasey Kulczycki er blevet suspenderet en kamp i henhold til regel 28, Supplerende disciplin, som følge af hans handlinger i SPHL kamp 32, Huntsville mod Birmingham, spillet fredag den 5. februar.Kulczycki fik en stor straf og en forseelse i henhold til regel 58, Butt-ending, kl. 17:33 i tredje periode.Kulczycki vil gå glip af aftenens kamp mod Macon…. Full Story

Målmand Jake Theut er udnævnt til månedens SPHL-spiller

4. februar 2021 – HUNTERSVILLE, N.C. – Southern Professional Hockey League (SPHL) meddelte i dag, at målmanden Jake Theut fra Macon Mayhem blev udnævnt til månedens Warrior Hockey/SPHL-spiller for december/januar.Theut gik 3-0-2 med et gennemsnit på 1,76 mål mod mål og en redningsprocent på 0,966 og hjalp Mayhem til den bedste sejrsprocent (0,667) i SPHL gennem sæsonens første hele måned på trods af en 20 dages pause mellem kampene på grund af sikkerhedsprotokoller i ligaen…. Hele historien

3. februar 2021 – HUNTERSVILLE, NC – Southern Professional Hockey League (SPHL) annoncerede onsdag følgende suspensioner: Austin Lotz fra Birmingham Austin Lotz fra Birmingham er blevet suspenderet otte kampe i henhold til regel 28, Supplerende disciplin, som følge af hans handlinger i kamp 277, Birmingham mod Pensacola, spillet fredag den 29. januar.Lotz blev tildelt en stor straf og en forseelse i henhold til regel 61, Slashing, kl. 8:19 i første periode.Lotz sad ude i Birmingham’s kamp mod Huntsville den 30. januar og vil gå glip af kampen… Hele historien